Hotellpaket med ABBA The Museum

Walk in and Dance out!

Det är något speciellt med ABBA The Museum. Det här är inte ett helt vanligt museum utan mer som en fantastisk utställning och roliga upplevelser.
Bland annat finns det en röd telefon inne i museet och det är bara fyra personer som har telefonnumret dit, ni kan nog gissa vilka det är. Senaste gången telefonen ringde var det en dam från Argentina som fick prata med Frida.

Sjung Dancing Queen med ABBA-tarerna på scenen, gör egen skivinspelning och se de fantastiska kläderna som gruppen hade med sig på sina turnéer. Här visas även alla guldskivor upp, de coola platåskorna och mycket annat.

I vårt paket får du entrébiljetten på köpet, man slipper stå i kö både till biljettkassan och att komma in i museet. 

Detta ingår i ABBA-paketet:

Logi i delat dubbelrum
1 piccolo Cava per person
1 biljett till ABBA The Museum per person
Frukostbuffé
WIFI


BOKA DITT ABBA PAKET HÄR

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.