Aktiviteter 

Vi vet att aktiviteter av olika slag inte bara ger mer energi utan även ökar trivsel, gemenskap och kreativiteten.
Därför har vi tagit fram en hel hög med aktiviteter som lämpar sig för alla åldrar och förutsättningar.
Tillsammans med Aktivitetsteamet har vi satt ihop ett roligt och underhållande program

NYHET! Silent Disco

Årets roligaste företagsaktivitet! Alla får ett par hörlurar med tre olika kanaler som spelar olika musikstilar och inriktningar. Ingen störs av högt ljud förutom när deltagarna börjar sjunga, hoppa och dansa...

Destination Okänd     

En av våra populäraste aktiviteter. En spännande lagtävling där man så snabbt som möjligt skall ta sig till det okända målet...

Hockeyspel modell XXXL

Deltagarna sitter på stolar runt den stora rinken och har klubborna innanför. Om man reser sig från stolen under matchen tilldelas lagstraff. Korta matcher, högt tempo.

Muiskquiz!

En av de mer populära middagsaktiviteterna, en quiz som både kan vara analog och digital. Skräddarsys efter gruppens sammansättning

After Work

Detta är en inomhusaktivitet och som namnet säger passar den bäst efter en konferensdag. I vår AW testas talang och kunskap under en timmes tid. Många skratt utlovas!

Friskvård

Avkopplande, stenhårt eller mittemellan... välj en passande aktivitet för teamet där specialinstruktörer tar hand om er.

Ishockeyspel

En klassiker!
En intensiv och nervpirrande turnering i bordshockey. 

Mountainbiketur

Runt knuten av hotellet finns många fina  och härliga cykelterränger. Ta med dig kollegorna på en kul tur!

Provningar

Dyk ned i livets goda tillsammans med Aktivitetsteamets egen Andreas Lindqvist. Provningarna är interaktiva, lärorika och roliga.  Flera provningar finns att välja mellan.

Mousetrap     

Detta är en rolig aktivitet som utmanar deltagarnas förmåga att samarbeta och kommunicera. Här förordas krativitet, uppfinningsrik och samarbete under tidspress.

Tavelmålning

En kul tävling där deltagarna i lag skall måla en tavla med ett bestämt tema.

Flera aktiviteter snart

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.