Allt om konferenser och möten

Här kan du snabboka ditt nästa möte.
Letar du efter lokal för en halv- eller heldag? Då skall du boka online.

Med ett par klick så är det klart och du betalar på plats på hotellet.

Välj om ni vill ha kaffe eller lunch när ni konfererar. 
Spara upp till 30% på lokalhyran när ni bokar online.

Våra Konferensrum

Vi har sju flexibla mötesrum i olika storlekar. Vår unika sal, Filmstaden, passar bra för föreläsningar och seminarier, biosittning med mjuka fåtöljer.

Våra Konferenspaket

Våra konferenspaket sträcker sig över Dagskonferens till övernattningspaket  och Fredagsmys med Extra Allt! 

Varför inte testa nyheten Shoperens?

Kött och potatis och fika

Vi bakar allt fikabröd på hotellet och producerar det mesta på plats. All mat lagas hos oss av våra kockar och vi anpassar måltider efter säsongens råvaror. 

Utställning och mässor

Stockholm Järva Hotel har en unik atriumgård som passar perfekt för både mässor och utställningar. Runt 300 personer kan mingla runt samtidigt.

Ståbord, massagebord?

Trött på vanliga konferensmöbleringar? Är ni sugna på lite annorlunda lösningar? 

Skapa kreativa möten

Vi vet att för mycket stillasittande inte ökar på kreativiteten. Boka in en rolig aktivitet eller team building. Vi har tagit fram en mängd specialanpassade aktiviteter.

Kick Off och Event

Samla trupperna inför kommande säsong, fira fina resultat eller håll informationsmöten. Skapa roliga event för medarbetarna och bygg vinnande team. Allt är möjligt!

Restaurangmöten, det informella mötet

Kombinera lunch eller middag med ett möte. Informera om nyheter eller gå igenom resultatet. Kanske någon har gjort något speciellt som skall uppmärksammas?

Transporter till och från hotellet

Behöver ni hjälp med transport till oss så kan vi assistera er med att både boka bussar och taxi. Oavsett om gästerna kommer från Arlanda eller Stockholm City Terminal så är resan snabb till oss.

Teknisk utrustning

I alla lokaler finns projektor, duk, högtalare för pc-ljud, whiteboard, blädderblock och block och pennor till deltagarna. Våra större lokaler har även en handmikrofon. Behöver ni något utöver detta så hjälper vi till med det.

Konferensservice

Konferensservice är på plats och ser till att allt fungerar som det skall. Våra värdinnor och värdar hjälper er att starta upp konferensen och visar era deltagare på plats. I anslutning till lokalerna finns vårt kafé med kaffe, te och vatten.  Hembakat fikabröd serveras till er som beställt detta eller bokat något av våra paket.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.