Destination Okänd

Destination okänd är en lagtävling man så snabbt som möjligt ta sig till det okända målet. Lagen får ett häfte med karta och bilder på välkända platser. Vid dessa platser finner de en fråga vars svar ger laget en ledtråd i jakten på målet. När laget har hittat alla ledtrådar vet de vart målet ligger. Denna aktivitet passar alla typer av grupper och kan utföras både i dagsljus och i mörker. Ett utmärkt sätt att låta deltagarna få se olika platser och landmärken i omgivningen. Lämpar sig särskilt bra i storstäder..
Priser och information:

Per person: 395:- ex moms
Minimipris: 9500:- ex moms
Antal: Obegränsat
Tidsågång: 1,5 timme
Denna aktivitet är:
Lekfull
Samarbete
Klurig
Tävling
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.