Best Western Stockholm Järva

Konferenspaket - Spara 15% på konferenser i augusti

Missa inte vårt suveräna erbjudande i augusti!

Erbjudandet gäller alla nybokningar och alla våra olika möteserbjudanden. Oavsett om ni är fyra personer eller nittio personer. Ta del av våra roliga aktiviteter som får alla att dra på smilbanden.

Stockholm Järva Hotel har 7 moderna och ljusa konferensrum varav en unik, Filmstaden, med en biosittning med mjuka fåtöljer där alla har skrivskiva. Passar perfekt för föreläsningar!

Vår lobby är stor nog att rymma både små mässor och utställningar och har plats för över 300 minglande gäster. Den generösa takhöjden på över 20 meter lockar till överraskningar. 

Välkommen med er bokningsförfrågan! 

 

Best Western Stockholm Järva , Stockholm - Solna
Tel: 08 - 120 90 100
E-post: jarva@uniquehotels.se

Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy