Aktuella erbjudanden

Rolig helg för hela familjen

Paketet innehåller bland annat biljetter till Hop On Hop Off-bussar och båtar samt ett presentkort för en rolig spelkväll på O'Learys. 

Shop till you drop

Få presentkort värt 200:- till Mall of Scandinavia när du bokar Shoppingpaketet.

Walk in and dance out

Upplev ABBA The Museum.
I detta paket ingår inte bara övernattning utan en biljett per person till ABBA The Museum. Slipp köer...

Rum för hela familjen

Familjerum för fyra personer med frukost och WIFI. Ett spelkort på O'Learys värt 100:- ingår i paketet. Hotellet ligger nära Mall of Scandinavia, ett av Nordens störts shoppingcentra med över 170 butiker plus en mängd restauranger och nöjen.

Lilla Upptäckarpaketet

Se mer av Stockholm under din vistelse. Här har vi gjort det smidigt för er att kunna upptäcka staden på ett bekvämt sett. Biljetter till både bussar och båtar ingår. Biljetterna är giltiga i 24 timmar så det finns gott om tid att se och upptäcka.

Gruppriser

Är ni ett gäng som skall iväg på resa?

Kontakta oss för en offert för gruppen. Vi kan även hjälpa till med luncher och middagar.

Fixa en kul weekend

Vi kan hjälpa till med att fixa en rolig Svensexa eller Möhippa. Vi tar fram roliga och smarta aktiviteter, ordnar med mat och dryck.
Kontakt vår bokning för mer information.

Se matcherna live

Vi ligger väldigt nära Friends Arena. En minut med pendeltåg eller 7 minuter med taxi. Boka övernattningen hos oss och se matchen live.

PS! Blir du Best Western medlem när du checkar in får du inte bara poäng utan även mat- och dryckescheck 

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.