Här kan du boka konferensrum online.
Är du i behov av ett mötesrum bara ett par timmar? 
Boka här!

Boka nästa konferens här

Konferens på Best Western Stockholm Järva 

Cronhielm

Lokalen är döpt efter en av galoppsportens verkliga pionjärer Margareta Cronhielm. Som första kvinnliga tränare var hon verksam på Ulriksdals galoppbana. Lokalen som bär hennes namn är vår största på 100 kvadratmeter med sittplats för 80 deltagare. I konferenslokalen finns Wi-Fi, högtalarsystem, PC-projektor, skrivtavla, blädderblock samt anteckningsmaterial för deltagare att tillgå.

Råsunda

Namnet Råsunda är en sammanslagning av de två gamla
gårdsnamnen Råsta och Frösunda. Lokalen i sig är en sammanslagning av ljus och rymd. Rektangulärt utformad, med fönster längs ena långsidan, och golvyta på 60 kvadratmeter rymmer den 42 sittande personer. I konferenslokalen finns Wi-Fi, högtalarsystem, PC-projektor, skrivtavla, blädderblock samt anteckningsmaterial för deltagare att tillgå.  

Haga

Döpt efter den närliggande Hagaparken som genom Gustav III:s
paviljong utgör en av höjdpunkterna i svensk konsthistoria. Gustav själv var en man med visioner vilket vi hoppas färgar av sig i vår konferenslokal. Den 43 kvadratmeterstora lokalen passar såväl 40 sittande personer till mindre styrelsemöten. Det är högt i tak och bra ljusinsläpp. I konferenslokalen finns Wi-Fi, högtalarsystem, PC-projektor, skrivtavla, blädderblock samt anteckningsmaterial för deltagare att tillgå.  

Filmstaden

I Råsunda byggdes Svensk Filmindustri 1920 sina filmateljéer
som kom att kallas Filmstaden. Här producerades ca 400 långfilmer fram till 1970. Vår gestaltning av lokalen ämnar fånga denna visuella karakteristika. Med sitt fasta möblemang, utformat som en biosal för 60 personer, lämpar den sig väl till konferenser med betoning på presentationer och framföranden. I konferenslokalen finns Wi-Fi, högtalarsystem, PC-projektor, skrivtavla, blädderblock samt anteckningsmaterial för deltagare att tillgå.     

Vreten

Lokalen är en hyllning till det gamla och det föränderliga. Nu för tiden heter det Solna strand men innan det utgjorde torpet Vreten områdets mittpunkt. Lokalen är en av våra tre medelstora kapabel att förändras utifrån gästens önskemål. Dels ryms 35 sittande deltagare på 43 kvadratmeter, dels utgör det ett behagligt mötesrum för mindre sammankomster. I konferenslokalen finns Wi-Fi, högtalarsystem, PC-projektor, skrivtavla, blädderblock samt anteckningsmaterial för deltagare att tillgå.  

Magnus Piper

Döpt efter en av sin tids främsta landskapsarkitekter Fredrik Magnus Piper. Som studerande samlade han utbildning från Frankrike, Italien och
England. I vår strävan att skapa en internationell känsla av överförbar kunskap bär lokalen Magnus Pipers namn. På 42 kvadratmeter ryms 38 sittande deltagare. Rummet passar även ypperligt för mindre sällskap. I konferenslokalen finns Wi-Fi, högtalarsystem, PC-projektor, skrivtavla, blädderblock samt anteckningsmaterial för deltagare att tillgå.            

Eugenia

Prinsessan Eugenia (1830-1889) bör bäst minnas för sina filantropiska gärningar så som skapandet av Sällskapet Eugeniahemmet. Lokalen som bär hennes namn ämnar också vara en fristad för nytänkande. På 46 kvadratmeter ryms 28 sittande deltagare men är samtidigt ett lämpligt hem för
mindre sällskap. I konferenslokalen finns Wi-Fi, högtalarsystem, PC-projektor, skrivtavla, blädderblock samt anteckningsmaterial för deltagare att tillgå.               

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.