TGIT!

Om ni är Flexibla i datum rekommenderar vi er vårt mycket förmånliga TGIT!-paket. Här ingår lite extra, till en förmånligare peng. Priset är det samma om ni bor i enkelrum eller dubbelrum.

Vårt populäraste paket

Behöver ni lite extra tid på mötet? Kanske även vill göra en gemensam aktivitet och hålla deltagarna igång under två dagar? Då passar dygnspaketet bäst.

Effektivare möten

Mötet för er som behöver en effektiv dag. Våra lokaler är utrustade med modern teknik för att underlätta mötet. Bara att plugga-in och "mötas på"

Avsluta eller starta året med oss!

Dags för en rolig Kick off? Låt oss vara med och sätta ihop ett roligt och annorlunda paket. Vi kan ta fram kul aktiviteter eller föreläsningar och provningar.

Vi rekommenderar att prova Årets Roligaste Aktivitet:
Silent Disco

Fredagsmys

Vill du göra lite mer än bara konferera? Cozy Friday kan vara paketet för dig, där vi inte sparar på krutet någonstans.

Börja dagen med vår stora frukostbuffé och avsluta med AW.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.