Nyheter från Stockholm Järva Hotel

NYHET! Premium Twin

Nu lanserar vi Premium Twin-rum på Stockholm Järva Hotel. Två sköna extra breda 110 cm sängar, i ett ljust rum med en mjuk och skön matta på golvet. Sänglampan har inbyggd USB-laddning för telefoner, läsplattor mm.

NYHET! Premium Single

Nu har vi lanserat ett Premium Single rum. Rummet som har en modern stil och massa ljusinsläpp. Här finns USB-laddning och rummet erbjuder skön komfort.

Exklusiv Duschserie

No.7 är vår nya produktion av hygienartiklar. En produkt som exklusivt tagits fram till Stockholm Järva Hotel. Doften är mjuk, frisk och elegant.

Friska citrustoner blandas med uppiggande basilika.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.