Best Western Stockholm Järva

Kontakt

BEST WESTERN STOCKHOLM JÄRVA

Vallgatan 7
170 67 Solna
Tel: 08-12090100
E-post: jarva@uniquehotels.se
Best Western Stockholm Järva

Hitta hit

Kommer du med pendeltåg hoppar du av vid Ulriksdals station. Går ut genom spärrarna, ner för trapporna och ta till höger. Från stationen ser du hotellets blåa Best Western-skyltar.

Oavsett om du kommer med flygbussarna eller stadsbussar använder du station Järva krog. Stoppet ligger på E4:an men det är enkelt att ta sig till hotellet som ligger ett stenkast därifrån. Använd trapporna och undergången.

Med bil, både i södergående och nordlig kurs, siktar du mot trafikplats Järva krog. Kommer du söderifrån tar du avfart E18 och första höger till Vallgatan. för er som kommer norrifrån leder avfarten vi trafikstoppet direkt in på Vallgatan. 

Parkering

Vi erbjuder parkering inomhus i ett garage som ligger i anslutning till hotellet. Platserna är begränsade och kan bokas och betalas för när man checkar in.

Garage kostar 150:- per dygn. I mån av plats kan vi även erbjuda dagparkering för konferensgäster för 75:- (08:00-17:00). Vänlig kontakta hotellet på plats för mer information.
Det finns även ett visst antal allmänna betalplatser runt hotellet och sidogatorna.  Vi hänvisar er till parkeringsautomaterna för priser och tider.
Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy