Provningar

Upptäck smakerna och dofternas magi. Tillsammans med vår egen sommelier får ni dyka djupt ner i livets goda. Vår sommelier Andreas Lindqvist, som till vardags även utbildar blivande sommelier, låter er på ett engagerande och pedagogiskt vis, lära er mer om drycken i glasen eller smakerna på tallriken. Våra provningar bygger på interaktion mellan deltagarna och skall vara en aktivitet som skapar samtal likväl som de skall ge kunskap och upplevelser.

Vi erbjuder alla typer av dryckesprovningar, choklad,ost, charkuterier,olivoljeprovningar och givetvis olika kombinationer av dessa.
Pris och information

Aktivitetens pris beror på vilken typ av provsmakning ni vill göra. Kontakta oss för en korrekt pridbild.
Denna aktivitet är:
Mysig
Smakrik
Avkopplande
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.