Utställningar och mässor

I vår stora Atriumgård finns gott om plats för mindre mässor och utställningar.  Vi har 300 kvm utställningsyta med en takhöjd upp mot 20 meter.

Här får ni plats med både stora och små montrar, utställningsbord och back drops. I anslutning till Atriumgården ligger Cronhielm och Råsunda, två konferenslokaler man kan använda för föreläsningar eller extra mässyta. Passar perfekt för produktlanseringar.

Hotellets utformning gör att man naturligt kliver in i utställningsområdet, där man enkelt och bekvämt kan ha registrering av besökare och gäster.
I samma yta finns även vårt ca´fé där vi serverar mat och dryck under eventet. Ett par kliv bort ligger vår restaurang där vi serverar både lunch och middag. Hos oss är det inte några större avstånd, allt finns inom några stegs avstånd.

Den imponerande takhöjden inspirerar till att kunna ta med sig roliga montrar, dekoreringar eller gigantisk logga. Här kan man projicera i tak och på väggar för att "branda" eventet med företagets logga eller catch frase.


Mingel     

En lyckad avslutning på dagen blir ett gemensamt mingel. Vi kan arrangera mingel för upp till 500 personer, i vår matsal och Atriumgård.

Fråga gärna efter våra mingelmenyer och dryckesförslag.
Behöver ni boende till eventet?

Vi har 183 rum och 400 personer kan sova hos oss samtidigt. I samband med eventen erbjuder vi förmånliga priser på logi.
Garderobsservice

Vi kan hjälpa till med att anordna en bemannad garderob där besökarna kan hänga av sig ytterkläder. En extrakostnad tillkommer.
Busstransport

Kommer dina besökare in till Stockholm? Behöver ni hjälp med transport till och från hotellet? Då kan vi boka buss åt er!
Underhållning

Ett riktigt lyckat event är när besökarna går hem med ett leende på läpparna och haft en härlig dag. Vi ordnar avslutningsleendet åt er!
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.